• uitzicht.jpg

Faciliteiten

Gastvrouw

Het bieden van gastvrijheid zie ik als mijn voornaamste taak. Gastvrijheid voor mensen die actief willen zijn of gewoon genieten van de rust de stilte en de bergen of het bekijken van de uitzonderlijke vogels en bomen en bloemen...

Wandelen, fietsen

Rondom Las Castanetas zijn er volop mogelijkheden om te wandelen, te klimmen en te fietsen (mountainbiken). Natuurlijk kan ik gasten de aantrekkelijke doelen voor tochten aanreiken en is er kaartmateriaal e.d. beschikbaar om trektochten in de regio te maken of mee te gaan met georganiseerde tochten.

Creativiteit in de stilte

Voor mensen die stilte opzoeken of zich groepsgewijs willen trainen in bij voorbeeld yoga, meditatie of andere aan de stilte gerelateerde trainingen blijkt mijn finca ook erg in trek. Zoals gezegd zie ik mezelf in de eerste plaats als gastvrouw. Ik kan vanuit mijn eigen ervaring wel verwijzen naar trainers en docenten. Maar even vaak komt een groep met een eigen trainer naar de Sierra. Dat geldt ook voor mensen die zich bezig willen houden met creatieve activiteiten als schilderen, beeldhouwen of theater. Voor deze groepen kan ik de juiste faciliteiten aanbieden. Het liefst doe ik dat in overleg met iedere individuele groep want de ervaring leert, dat het gaat om maatwerk!

damnes   wandelaars uitzicht  bergwandelaar

Schermafbeelding 2015-04-20 om 11.07.55